Boliglån
At have sine egen bolig er helt fantastisk, men det er også en dyr fornøjelse at erhverve sig en og holde den ved lige. Det er de færreste, som har en stor nok kapital til at betale for hele boligen selv. Derfor er det også rigtig dejligt, at man kan låne sig til noget kapital gennem sin bank. Et sådan lån heddet et boliglån.
Når man søger om et boliglån, så kan man låne op mod 80% af boligens værdi, så man selv ”kun” skal smide 20% i huset. På denne måde har man mulighed for at erhverve sig en rigtig lækker bolig, som man måske ikke havde kunnet få, hvis man skulle betale det hele selv. Når man tager et boliglån, så laver man en aftale med sin bankrådgiver omkring afdrag, løbetid og rente. De fleste banker kan skræddersy låneaftalen til dig, så den passer dig bedst muligt.

Huslån
Når man skal ud at købe, så kan det let blive en rigtig dyr fornøjelse. Det er de færreste, som selv har hele kapitalen til at smide efter drømmeboligen. Derfor er det jo heldigvis også rigtig således, at man kan låne sig til en del af pengene, så man ikke selv står med det hele. Det er normalt sådan, at man selv skal smide 5% af kapitalen efter drømmeboligen, hvorefter man kan låne sig til resten gennem en bank fx.
Man kan få flere forskellige lån, og hvilket der passer til en, er noget man aftaler med sin rådgiver, så begge parter bliver tilfredse. Hvor stort lånet er, og hvor højt afdraget er, kan tilpasses fuldstændigt efter behov, så alle ens drømme angående huset kan blive opfyldt.

 
 
 

© Copyright Lån