Kort

Kreditkort
Et kreditkort er et betalingskort, som ofte er udstedt af banken. Kortudstederen udlåner penge til kortbrugeren, så denne nemt kan købe forskellige ting og sager. Hvis man har et kreditkort, behøver man ikke hele tiden at bærer kontanter, da det er nemt og hurtigt lige at køre kortet igennem for betaling.

At få et kreditkort er noget med skal være indstillet til. Kortudstederen skal nemlig sikre sig, at man har en nogenlunde sund økonomi, så man kan betale tilbage til banken. På denne måde sikre banken sig at få deres penge, samtidig med at kortholderen ikke risikere at få en kæmpe gæld, som de ikke kan betale tilbage.

Kundekort
Kundekort er noget, som mange foreninger udbyder til deres kunder, så de kan få fordelagtige tilbud. Flere store kæder, såsom Matas, Imerco, Hunkemöller, Ecco mm benytter sig af kundekort, således at kunderne kan optjene point, og derved få gode rabatter på produkterne.

Det er rigtig smart at erhverve sig et kundekort hos de butikker, hvor man kommer meget. På denne måde kan man sikre sig gode rabatter, og derved spare en del penge over en længere periode. Kundekortene gør også, at kunderne kommer tilbage til butikken pga. de gode rabatter. Det er altså både fordelagtigt for kunder og butikker at benytte sig af kundekort.

© Copyright Lån